Machinaal en milieuvriendelijk straten

Machinaal en milieuvriendelijk straten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kwaliteit

Bij Spoelstra & Nijboer kiezen we altijd voor kwaliteit! Wij vinden het belangrijk dat uw bestrating vakkundig wordt gelegd zodat u er onbezorgd van kunt genieten.

We proberen te werken met het nieuwste materieel en maken gebruik van de meest nieuwe technieken op het gebied van wegenbouw. Zo zijn we o.a. in het bezit van machines om stenen bij te rijden, een machine om stenen te leggen, een loader en een vrachtwagen met container installatie. Hierdoor worden niet alleen de arbeidsomstandigheden voor het personeel verbeterd, maar dit leidt tevens tot meer efficiëntie en kwaliteit. 

Machinaal straten 

Bestratingsbedrijf Spoelstra & Nijboer beschikt over een Eco bestratingsmachine met een Mastervolt Li-ion Ultra en is 100% elektrisch. Dit betekend dat er CO2 neutraal wordt gestraat. Een ander voordeel is dat de dieselgenerator geen stank en lawaai achterlaat en je geen last hebt van rondslingerende kabels.

De bestratingsmachine kan de gehele week vooruit zonder bijladen en is hierdoor ontzettend milieuvriendelijk.

 

Ervaring

Ervaring voert bij dit vakkundige bedrijf de boventoon. De werknemers bezitten stratenmakersdiploma’s en hebben veel ervaring bij diverse andere bedrijven opgedaan.

Flexibel

Bestratingsbedrijf Spoelstra & Nijboer is erg flexibel. Door de vele werknemers is het bedrijf veel en gemakkelijk inzetbaar en kan het zich aanpassen aan de wensen van de klant.

VCA-certificaat

Bestratingsbedrijf Spoelstra & Nijboer is in bezit van een VCA-certificaat, een certificaat dat aantoont dat het bedrijf op een veilige wijze aan de slag is. Een teken voor werknemer en klant dat de veiligheid, gezondheid en het milieu bij het bedrijf hoog in het vaandel staan.