Personeel en materiaal
Het personeel van Bestratingbedrijf Spoelstra & Nijboer is gediplomeerd stratenmaker. Er zijn bij het bedrijf fulltime twintig tot 25 mensen in dienst. Daarnaast werkt de onderneming met diverse onderaannemers en uitzendkrachten.

Bestratingbedrijf Spoelstra & Nijboer beschikt over modern en veelzijdig materiaal. Daardoor kan men bij klanten vakkundig en efficiënt werken. Het personeel van Spoelstra & Nijboer maakt onder meer gebruik van trilplaten, mini-shovels, stenenknippers, zaagmachines en diverse andere gereedschappen. Relatief nieuw is de ‘vacuümbandenzetter', een machine die wordt aanbevolen in de Arbo-wet en het streven naar veiligheid voor de werknemers onderstreept.

Het personeel van Spoelstra & Nijboer is dagelijks in Friesland, Groningen en Drenthe op en aan de weg te vinden. Met zeven bussen en een caddy-auto zijn zij zeer mobiel en flexibel.Bestratingsbedrijf Spoelstra & Nijboer Header

Spoelstra Nijboer

Spoelstra Nijboer werkt voor diverse bedrijven en ondernemingen. Hierbij zijn de wegenbouwbedrijven en gemeenten de grootste groep klanten.

Naam

Telefoonnummer

| Aanvragen

Ga naar de particuliere site
Zakelijk