Het bedrijf
Bestratingbedrijf Spoelstra & Nijboer levert bestrating op maat. Dit houdt in dat het bedrijf garant staat voor alle werkzaamheden die bij het bestraten aan de orde komen.

De grote wegenbouwbedrijven vormen de belangrijkste groep klanten van Spoelstra & Nijboer. Daarnaast zijn er ook regelmatig gemeenten, dakbedrijven en loonbedrijven die een beroep doen op de diensten van de onderneming.

Door vakkundig werk en grote inzet is het bedrijf in ruim zeventien jaar gegroeid van twee naar ruim vijftien vaste werknemers. Samen met de onderaannemers, uitzendkrachten en leerlingen zijn er dagelijks ruim zestig mensen namens het bedrijf in het hele noorden aan het werk.

Bestratingbedrijf Spoelstra & Nijboer is in het bezit van drie belangrijke certificaten:

-VCA-gecertificeerd, wat betekent dat het bedrijf zich houdt aan de richtlijnen van de Veiligheids Checklijst Aannemers (VCA). Ook de Veiligheids-, Gezondheid- en Milieubeleidsverklaring wordt bij het bedrijf nageleefd.

-Fundeon-gecertificeerd, wat betekent dat het bedrijf een erkend leerbedrijf is voor diverse opleidingen zoals Arbeidsmarkt gekwalificeerd assistent en Allround Vakman

-SEB-gecertificeerd (Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf), wat betekent dat het bedrijf voldoet aan de landelijke normen voor bestratingswerken, het naleven van arbeidsomstandigheden, als ook de opleiding en vakbekwaamheid van het personeel.


Bestratingsbedrijf Spoelstra & Nijboer Header

Spoelstra Nijboer

Spoelstra Nijboer werkt voor diverse bedrijven en ondernemingen. Hierbij zijn de wegenbouwbedrijven en gemeenten de grootste groep klanten.

Naam

Telefoonnummer

| Aanvragen

Ga naar de particuliere site
Zakelijk